Saker man inte vill göra, oavsett om man pendlar eller ej

On 27 juni, 2014 by Anna

Igår jobbade jag hemma. Det var skönt och är sådant jag gärna gör som ett avbrott i pendlandet. Det jag inte riktigt hade räknat med var kraften som så sakteliga började gå ur kroppen framåt eftermiddan och kvällen. Det var som om det läckte någonstans och jag kände mig mindre och mindre för varje stund och mer om mer orkeslös.

What!?

Efter en natt då min kropp ångat av febrig värme, ni vet sån där då det gör ont i huden och det bästa man kan göra är att ligga utan täcke. En sambo allt för nära skapar nästan panik.

sjuk

Någon gång där under natten gav jag  upp och insåg att min intention att gå upp klockan 5:25 borde kastas i soporna. Så jag sträckte mig mot mobilen och stängde av väckningen. Gick sen upp strax efter sju och mejlade till jobbet. Idag ägnar jag mig åt vila.

 

 

 

フランスベッド 36221100 カシミア布団 スモールシングルサイズ ヤマコー 桧角型湯ドーフセット(炭用) UH-1021 1人用 QYD04【S1】 美少女戦士セーラームーンR DVD-COLLECTION VOL.1【中古】 360ソリッド型 カムシェルビングセット 36×107×H183cm 4段  

未使用 【中古】 Paloma FH-E247AWL ガス風呂 給湯器 エコジョーズ LPガス N2469402 ダイヤモンドクロスマリッジリング イエローゴールドK10 ペアリング プレゼントに 記念日 K10YG diaring ギフト 五月節句 男の子 五月人形 鎧着大将飾り 木目込み 原孝洲 大将飾 金屏風 トリーナターク レディース シャツ トップス Altheda Top Multi  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.